Om oss

Välkommen till Charger.se – din pålitliga källa för allt som rör elbilar, laddningslösningar och den gröna framtidens mobilitet. Vi är en passionerad grupp entusiaster som brinner för att informera och inspirera människor att göra övergången till elbilar och bidra till en hållbarare värld.

Möt Jonas, vår erfarna fordonsingenjör med en djup förståelse för teknologins roll inom modern mobilitet. Med årtionden av arbete inom fordonsindustrin har Jonas en unik förmåga att bryta ner tekniska begrepp till begriplig information. Han strävar efter att demystifiera elbilar och göra dem tillgängliga för alla, oavsett teknisk bakgrund.

På sidan har vi också Sofia, en hållbarhetsentusiast med ett brinnande intresse för att minska miljöpåverkan. Med en bakgrund inom miljövetenskap och en passion för att främja förändring, strävar Sofia efter att sprida medvetenhet om fördelarna med elbilar och hur de kan göra en verklig skillnad för vår planet.

Tillsammans är vi Jonas och Sofia, och vi är dedikerade till att förse dig med faktabaserad information, djupgående rådgivning och inspirerande berättelser om elbilar och hållbar mobilitet. Vårt mål är att vara din pålitliga kompass i den snabbt föränderliga världen av elbilar, och vi ser fram emot att följa med dig på din resa mot en grönare och mer innovativ framtid.